HomeHaal uw exportdiploma

Fenedex Exportdiploma Programma

Let op: opent in een nieuw venster E-mailadres

Haal uw exportdiploma!
De diplomerende opleidingen van Fenedex zijn bedoeld als fundament voor een functie in de export-sector, bijvoorbeeld op de afdeling Sales of Shipping. Deelnemers aan de opleidingen hebben de optie om op te gaan voor het examen en zo een waardevol diploma te behalen.

 

Momenteel biedt Fenedex drie opleidingen met diploma aan:

 

 

Opleiding Export van A t/m Z

Wat in deze exportopleiding wordt geleerd, zit vrijwel nooit in de vooropleidingen van het voorgezet onderwijs. Of u nu een exportsalesfunctie gaat vervullen, actief gaat worden op het gebied van shipping/customer service of in de facilitaire dienstverlening aan exporteurs, Fenedex adviseert eerst deze cursus te volgen. Het resultaat van deze cursus: een grotere bijdrage aan de export van de onderneming, minder fouten, betere interne samenwerking en meer plezier in het exportvak!

Voor wie: alle medewerkers die regelmatig met export in aanraking komen zoals: export-, inkoop- en logistieke medewerkers.

icon_uitroepteken_45
meer info

Opleiding Manager Export Binnendienst

Belangrijk voor succes op buitenlandse markten is de commerciele interpretatie van gegevens, de keuze van transport en verzekeringen, het invullen van de exportdocumenten en de te kiezen betalingswijzen. De cursus Export Binnendienst omvat de volgende gebieden: Internationale handel, Exportmarketing, Exportcalculatie en -financiering, Internationaal Transport en Commerciële administratie Daarnaast biedt deze opleiding u de mogelijkheid om een Export-binnendienst (Fenedex A1) diploma te behalen.

Voor wie: personen die zelfstandig de export- transactie vanaf offerte tot after sales moeten kunnen begeleiden en afhandelen

icon_uitroepteken_45
meer info

Opleiding Export Manager

De internationale markt wordt steeds transparanter en de concurrentie steeds heviger. Om de concurrentie voor te zijn én te blijven, is een structurele, planmatige aanpak van export met de nodige kennis van zaken vereist. In de cursus Export manager leer en ervaar je aan de hand van het export (beleids)plan bewuster de markt in te gaan. De cursus biedt een goede balans tussen de theorie en de praktijk. Naast ervaringsuitwisseling met collega-exporteurs krijg je individuele coaching van ervaren professionals.

Voor wie: exportmanagers die de verantwoordelijkheid hebben bepaalde internationale marktsegmenten te bewerken en te ontplooien.

icon_uitroepteken_45
meer info


terug omhoog

 • Contact

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • BedrijfsOpen FC 158

 • Vragen over onze trainingen?

  Neem contact op met onze afdeling Opleidingen & Trainingen


  opleidingen-io@evofenedex.nl
  079-3466990

  Voor vragen of opmerkingen staan we altijd voor u klaar!

  neem contact op