HomeAgendaTraining Het managen van de financiële risico's voor uw eigen onderneming

Training Het managen van de financiële risico's voor uw eigen onderneming

Welke betalingsconditie moet u afspreken wanneer u grip wilt houden op uw goederen? Hoe kunt u anticiperen op onverwachte fluctuaties op de internationale valutamarkten? U kunt niet onderhandelen met een koper zonder te weten welke alternatieven er zijn om uw betalingsrisico's veilig te stellen.


Tijdens deze training wordt ingegaan op het verschil tussen een kredietverzekering en een betalingsgarantie, wanneer kunt u een Letter of Credit inzetten als een betalingsinstrument. Tevens krijgt u uitleg over de werkwijze van de overige internationale betalingscondities zoals open account, documentair incasso en bank payment obligation. Ook hoort u van een financieel expert hoe u kunt inspelen en omgaan met renteschommelingen, fluctuerende valutakoersen en ontwikkelingen op de energie- en grondstoffenmarkt. En wat is blockchain precies en hoe kunt u hier optimaal gebruik van maken.

In deze laagdrempelige training leert u alles wat u moet weten om uw financiële risico's binnen uw organisatie te beperken en managen.

 

Resultaat
De deelnemer creëert betalingszekerheden voor eigen onderneming en is in staat om de financiële risico’s zoveel mogelijk te beperken of uitsluiten.

 

Doelgroep
Export directeuren, exportmanagers en iedereen die zich bezighoudt met financiële vraagstukken en contracten binnen eigen onderneming.

 

Organisator(en)
evofenedex

 

Cursusdata

Startdatum Duur Plaats Prijs    
21 september 2017 1 middag Rosmalen Leden: €319,00
Niet leden: €399,00
Lid worden Inschrijven

Onderwerpen

 • Contact

  Signaalrood 60
  2718 SG Zoetermeer (Wijk18)

  Tel: +31 (0)79 346 73 46

  Routebeschrijving

 • BedrijfsOpen FC 158

 • Vragen over onze trainingen?

  Neem contact op met onze afdeling Opleidingen & Trainingen


  opleidingen-io@evofenedex.nl
  079-3466990

  Voor vragen of opmerkingen staan we altijd voor u klaar!

  neem contact op